Sorayama inspired shoot met Leonie


Uit de doorlopende Sorayama geinspireerde serie. de shoot met Model LeonieSorayama was eigenlijk de Pin-Up artist (airbrush) van de jaren 80, 90 en 2000Voor deze serie zoek ik nog modellen (TFP)

Pin-Up Shoot Robijn


Klassieke Pin-Up shoot met Model Robijn. Make-up e haar door Wilma Ros

Jouw analoge foto’s Digitaal


Vanaf heden bied ik nu ook het digitaliseren van jouw analoge foto’s aan. Veel mensen hebben vaak nog een doos vol oude foto’s staan. En al jaren de plannen om alle foto’s in te scannen, maar dat is een tijdrovende klus. Wij kunnen dit werk voor jou doen. Je levert de doos met foto’s af, in IJsselstein of in de Meern, en binnen een week zijn al de foto’s ingescanned en digitaal. Elke foto wordt in 2-voud geleverd. Onbewerkt, en met een automatische correctie (wat vaak met helderheid, kleur en contrast te maken heeft) Ook wordt de foto aan de […]

Pin-Up shoot met Lady von Bee


Voor het eerst sinds een paar jaar weer een aantal pin-up shoots ingeplanned. Lady von Bee beet de spits af in een hele leuke Klassieke Pin-Up shoot

Chas Ray Krider inspired shoot


Foto serie geinspireerd door Chas Ray Krider’s boek “Motel Fetish” Foto’s die zich kenmerken door een wat rauwer randje.

Combinatie shoot met Model Cynthia


Met Model Cynthia, een Sorayama en een projectie shoot gecombineerd.

Shibari met model Cammy


Een nieuwe shibari shoot, deze keer met model Cammy en het mooi touwwerk van Harry_Kink.

Shoot Ghyslaine


Shoot met Ghyslaine

Projectie shoot Hannah


Projectie shoot met Hannah.

Artistiek naakt shoot Cammy


Artistiek naakt serie. Deze keer met Model Cammy. Dit is een doorlopende serie, en mocht je als model interesse hebben, laat het mij weten.