Welkom bij 030-Foto.nl Fotografie


Ik ben geboren en getogen in Utrecht en sinds 2010 eigenaar/fotograaf van 030-foto.nl

In de jaren 90 werd ik gegrepen door het fotografie virus. In het begin waren het alleen maar “leuke plaatjes”. Maar die waren voor mij uiteindelijk niet genoeg. Met name door steeds meer te experimenteren, mijzelf in te lezen en vooral door te doen heb ik mij de fotografie steeds meer eigen gemaakt. Daarnaast heb ik diverse workshops en masterclasses gevolgd bij diverse gerenomeerde fotografen. Doordat ik steeds vaker gevraagt werd voor opdrachten vond ik het tijd worden voor de volgende stap. Dit resulteerde uiteindelijk in het oprichten van mijn eigen fotografie bedrijf (030-foto.nl) eind 2010 welke ik naast mijn baan in de ICT run.

in 2010 startte ik mijn eigen fotostudio, welke tot november 2014 in Nieuwegein zet. In november 2014 ben ik met mijn studio verhuist naar een nieuwe locatie in Utrecht / De Meern.

Mijn specialisaties liggen met name op studio werk, waaronder portret fotografie, zwangerschapfotografie, familie shoots / groepsfoto’s en fotoshoots voor oa webshops. Buiten de studio, doe ik bruidsreportages, rouwreportages, evenementen en alles wat nog meer mijn creatieve interesse wekt. Naast het fotograferen geef ik ook workshops. oa. Beginners en vervolg cursus Spiegelreflect fotografie, beginners workshop studio fotografie en Digitale fotografie (non-dslr) en op maat gemaakte cursussen.

Over het algemeen ben ik van mening dat fotobewerking nooit het doel van de foto mag zijn. Dit betekend dat de foto al goed moet zijn zonder de bewerking en dat een bewerking alleen maar een aanvulling moet zijn op het resultaat.

De enige uitzondering hierop is de Pin-Up fotografie. Dit is een discipline waar ik zo’n 3 jaar geleden door gegrepen werd. En hierbij is de balans tussen de foto en de bewerking het doel van de foto.

Met vriendelijke groet,

Frans Geurtsen

 

Facebook


Wij vonden Frans gewoon door te Googlen en wilden graag op vrij korte termijn een fotosessie voor 4 personen regelen. Frans was erg flexibel en zelfs bereid om de sessie ‘s avonds te doen.

De sessie zelf was erg fijn, Frans is informeel en rustig en stelt je daardoor goed op het gemak. Hij nam de tijd voor ons en stuurde ‘s avonds nog alle foto’s door zodat we een selectie konden kiezen. Na het doorgeven van de foto’s die we wilden laten bewerken, kregen we de grote bestanden de volgende ochtend al toegestuurd.

Topservice voor een zeer goede prijs! Absoluut een aanrader.

Julie
Groepsfoto's

We vonden Frans via Marktplaats. We wilden graag nog op het laatste moment voor de bevalling mooie foto’s van ons samen. Frans was heel flexibel en snel met het plannen van de afspraak.
Het verbaasde ons dat zijn studio in een afgelegen industrieterrein is, hoewel hij dat had aangekondigd. maar al snel voelde het heel vertrouwd. De studio is compleet, Frans verstaat zijn vak, is heel vriendelijk en maakte in een uurtje prachtige foto’s.
Die leverde hij via e-mail aan, hij bewerkte er een paar en ook dat was geheel naar tevredenheid. Serieus: de prijs-kwaliteit verhouding is boven verwachting en de serviceverlening laat niets te wensen over. Zonder meer een aanrader als je een aantal mooie portretfoto’s wilt. Of iets anders, Frans kan goed inspelen op persoonlijke wensen.

Erik R
Dikke buiken shoot

Onze fantastische trouwdag is prachtig vastgelegd door Frans (030-foto). Er is goed geluisteerd naar onze wensen. Voor wat we hebben betaald kregen we veel voor terug. Hij was er al vroeg en ging laat weg en dat leverde vele mooie bewerkte foto’s op. En daarnaast nog alle foto’s op dvd.

Irene en Bjorn
foto shoot trouwerij in ijsselstein

Ben zelf erg veel bezig met fotografie laatste paar jaar, maar toch miste ik wat kennis, aangemeld bij 030-foto.nl en begin juli gevolgd, Frans die de workshop begeleide deed het met heel veel geduld en veel kennis:) heb er veel van opgestoken en wil er absoluut mee verder, zodra ik de basis onder de knie heb zal ik een vervolg workshop bij hem gaan volgen, een echte aanrader dus, naast de workshop heb ik nog regelmatig contact met frans als ik nog wat vragen heb, en hij weet altijd een oplossing , nogmaals bedankt frans en tot snel

Dave Stoker
cursus (basis)fotografie in nieuwegein

Wij zijn zeer tevreden over de service én het resultaat. Bedankt Frans!

Mark
Fotoshoot en 2 foto's op canvas in Nieuwegein

Voor een portretfoto voor mijn moeders verjaardag hebben mijn broertjes en ik Frans van 030-foto ingehuurd. De shoot was leuk en gezellig en met het resultaat waren wij meer dan tevreden. De prijs was gunstig en de service was goed en snel. Frans, bedankt.

Scholte
fotoshoot in studio in Nieuwegein

Twee weken geleden hebben we een fotoshoot gehad bij 030-foto. Ik wilde samen met mijn vriend een leuke fotoshoot, maar dan niet de standaard portretfoto’s. Frans heeft goed mee gedacht en wat tips doorgegeven. Het resultaat was dat we tijdens de fotoshoot een voetbal hebben gebruikt, aangezien we allebei van voetbal houden. We hebben echt een onwijs leuke fotoshoot gehad, veel gelachen wat ook echt terug te zien is op de foto’s. De foto’s hangen nu op linnen in huis en zijn van een superscherpe kwaliteit. Elke keer als we langs de foto’s lopen denken we met veel plezier terug aan de fotoshoot. We zijn zeer tevreden over zowel de fotoshoot, als over de bewerking erna. Zeker een aanrader!!

Frans onwijs bedankt, we hebben een superavond gehad en genieten nu elke keer na als we de foto’s zien.

Debby
Fotoshoot in Nieuwegein

Leuke fotoshoot gehad in de foto studio van Frans (030-foto), samen met mijn man en 2 kinderen. Het resultaat mag er wezen. We staan er allemaal leuk en spontaan op. We kregen een mooie CDrom met bewerkte foto’s thuis zodat we zelf kunnen bestellen wat we willen. Er hangt nu een prachtige foto op canvas boven de bank van mijn 2 kinderen. Mijn zoontje vroeg bij het zien van die foto wanneer hij weer naar de studio van Frans mocht. Da’s een compliment, zo leuk vond hij het!
Een aanrader dus! Ook met kleine kinderen.

Leontine
Fotoshoot en foto op canvas in Nieuwegein

Nav aankoop nieuwe camera binnen onze organisatie (Canon 550) contact gezocht met 03-foto voor een workshop. Deze professionel fotograaf heeft een hele duidelijke en afwisselende workshop gegeven aan 5 mensen in onze organisatie. Frans had veel geduld met ons, als beginners en kan alles heel geduldig uitleggen. De theorie weten we nu, nu zelf aan de slag om deze in de praktijk te brengen. Frans, nogmaals Bedankt !

Elrimaju
Workshop fotografie/camerahantering in Zeist

Op 17 juni jl. zijn wij getrouwd en Frans was onze fotograaf. Omdat we geen standaard foto’s wilden, hebben we onze gasten gevraagd om een mooie gezinsfoto van hun zelf te laten maken en een gekke foto voor in het gastenboek. Frans is hier heel druk mee geweest en kwam met zo ontzettend veel leuke ideeen! En een engelengeduld met de 22 kindjes die er rondliepen en ook allemaal op de foto wilden.
Van te voren hadden we besproken wat we qua sfeer graag terug zouden willen zien op de foto’s. De foto’s zijn fantastisch geworden! Zowel bewerkt als onbewerkt! Het is een feestje om ze te bekijken!
Frans, nogmaals super bedankt.

Martin en Marjolein

Marjolijn
bruidsfotografie in Nieuwegein

Wij hebben 030-foto ingeschakeld voor de foto voor op onze trouwkaart. Frans deed het erg goed en de foto’s waren harstikke mooi! Hij kwam met goede ideeen en stond ook open voor onze ideeen. Foto’s zijn snel geleverd, en hij pastte nog het 1 en ander aan na onze vraag. Foto’s met effecten ook erg leuk gedaan.

R85
Foto voor trouwkaart in Nieuwegein

Mijn/onze ervaring is zeer positief. Deze fotograaf heeft onze bruidsfoto’s gemaakt. Hierbij dacht hij goed mee, zonder hierbij onze persoonlijke wensen uit het oog te verliezen. Ook onze kleine van toen bijna 3 die wij erg bij onze bruiloft wilden betrekken kreeg alle aandacht. De foto’s zijn dan ook heel erg leuk geworden. Ook tijdens het feest na het officiele gedeelte zijn er veel foto’s genomen zonder dat hij overdreven aanwezig was. Wat ons betreft een toppertje.

Mokhuijsen
Bruidsfotografie in Dronten

ik heb ook een zeer goede ervaring met 030-foto
professionele fotograaf met zeer goede spullen . inderdaad veel ruimte voor eigen inbreng , zelfs de hond kon mee op de foto . foto’s zijn snel geleverd via de mail en super mooi geworden . ook ik zou hem aanraden !!
we zijn zeer tevreden met de foto”s .
super mooi !!!
een aanrader dus !!!!!

Joy
fotografie in Ijsselstein ut

Ik heb een zeer goede ervaring met www.030-foto.nl. Professionele fotograaf! Ik wilde graag foto’s van mijn dochters en mij voor mijn man. Frans stelde de kinderen op hun gemak zodat er leuke spontane foto’s konden worden gemaakt! Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ook de keuze voor zwart wit of kleur. Een paar foto’s zijn bewerkt en ook dit is zeer vakkundig gebeurd! Wat ook super was, is dat de foto’s snel geleverd werden. Ik was namelijk zeer benieuwd en kreeg alvast een voorproefje op de mail. Superleuk! Een aanrader dus!

Claudia
Fotoshoot Utrecht